Har du en sikker nettside eller vet du ikke?

Det er mange bedrifter som ikke har god nok oversikt på egen sikkerhet. Det er kun et "søk" på internett, så finner hackere deg.


sikkerhet på nettsiden

Utpressingsvirus rammer bedrifter hver eneste dag. Du tenker ikke så mye over det - før det skjer. Blir det samme som med bilen din. Når du oppdager den er borte tar det all fokus hos deg - men da er det for sent.


Hvorfor vil hackere gå inn på en bedrift sin nettside?


Det er 3 ulike årsaker, som kan ramme bedriften din fra en advarsel til en økonomisk katastrofe.

 1. Annerkjennelse - noen har lært seg å hacke og går etter websider som har åpne "dører og vinduer" som de enkelt finner - på et søk på internett. Da kan de skrive en "signatur" om at de har vært inne. Harmløst, men irriterende.

 2. Innbrudd for å kjøre hemmelig reklame for gambling, porno m.m. Du merker muligens ikke noe, men besøkende får opp et sprettoppvindu med reklame for innhold du ikke ønsker å tilby på din webside.

 3. Spektakulære hacker angrep hvor de går spesifikt ut mot nettsteder der de kan stjele forretningshemmeligheter og personlige opplysninger som kan videreselges eller brukes til utpressing. Andre elementer som brukerdata, passord, betalingskort info m.m. er ting de også drar med seg.

Hackere sitter sjeldent å grubler over hvordan de skal finne deg og deretter få tak i dine passord. Med gode verktøy gjør de søk - får opp de som har sikkerhetshull og da ligger gjestelisten klar for de.

Sikkerhetshull - hvordan kan vi unngå det?


Å spare penger her er litt som å velge å gå i et mørkt smug, i stedet for å gå i en opplyst hovedgate.

Sjansen for at noe skjer øker med mange 100%


Hvis du har fått laget en webside av noen som ikke driver med det lengre, så er det greit å få sjekket sikkerheten.


Det kan være at utvikler ikke har oppdatert moduler, som ble brukt på din nettside. Da ligger de åpne for eventuelle hackere.
Ta en sikkerhets-test i dag og få oversikt over utdaterte programmer og sikkerhetsfeil i systemet.


Med en sikkerhetssjekk vil vi få oversikt over åpne inngangsporter på din webside.

Du får en rapport som gir mulighet til å utbedre eller endre dette.


Priser på tjenesten:

 • Security Rapporten koster kr. 4.990,- den tas en gang, slik at vi får gått over din hjemmeside og sjekket for sikkerhetshull.

 • Månedlig rapport koster kr. 490,- og gir deg løpende tilgang til en sikker webside. Skulle det komme oppdateringer som du ikke har fått med, vil dette bli synlig i denne rapporten.Hva kan du selv gjøre uten kompetanse, for å sikre mer?

Passord er viktig for sikkerheten. Et passord som 123456, qwerty eller lignende gir en hacker maksimum 2 minutters leting - før han er inne.


Bruk passord som er lange og kombinasjoner av store og små bokstaver med innhold av tegn og tall. da kan det ta flere år før de kan knekke passordet. Da vil de gå videre til andre i søken etter enklere passord.


I våre løsninger ligger sikkerhet som et element innebygd i løsningen

Vi leverer nettsider hvor du kan konsentrere deg om hverdagen og slippe å tenke på sikkerhet. Vi opererer ikke med en åpen kildekode - derfor kan det koste noen tusenlapper mer for en webside hos oss. Men hvis en prisforskjell ligger på 4-5.000 kroner ekstra, så har det en stor verdi - den dagen det skjer noe.


Kontakt oss for mer info her

Entradas Recientes

Ver todo

© 2020 by Global Web Partner

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Snapchat Social Ikon
 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Snapchat
 • YouTube