Har du havnet i dilemma om hva du skal velge som din plattform for webside ?

Oppdatert: juni 22

Da er det viktig å tenke igjennom hva er det du egentlig skal med en webside.  


Veldig enkelt forklart så er det ingen begrensning for hva du kan lage med WordPress. En skikkelig universal plattform som takler alle utfordringer. Det du ikke finner i app store - kan du få produsert til deg. Mest sannsynlig skreddersydd til ditt prosjekt. 

Hvis du ikke har kunnskap om koding eller HTML, men er idèrik og har mange tanker om hvordan du ønsker å drifte en nettside selv, så er nok Wix et bedre alternativ for deg. Med Drag & Drop får du plassert alle elementer på riktig sted på en enkel måte. Men det er endel begrensninger som er viktig å ta høyde for. Er ikke de begrensningene et problem for ditt prosjekt - så har du et flott alternativ, hvor du kan gjøre alt selv. 

Konklusjon - finn ut alt du trenger på en nettside og se på dine kunnskaper for å drifte webpublikasjonen.
Å planlegge er viktig. Finner du ut i ettertid at du trengte en modul som ikke kan brukes på Wix, så har du kastet bort tid og penger. Skal du f.eks lage en online betaling og ønsker å gi folk mulighet til delbetaling, så kan du se bort fra Wix. Da bør du rette blikket mot Klarna sine muligheter som enkelt implementeres i en WordPress løsning. 


Så finnes det webside plattformer som er mellom disse to ytterpunktene som f.eks duda, square space, wembly, Im Creator m.fl. Her trengs det litt mer kunnskap enn hva Wix krever, men betraktelig lettere enn WordPress - hvis du ikke har kunnskaper. 


Det beste er å finne ut hva du ønsker å ha, hvilket budsjett du har og hvor mye tid du selv ønsker å bruke på webside. 


En viktig ting å ta med er sikkerhet. En rekke moduler i WordPress er ut-daterte og benytter du disse så skaper du sikkerhetshull på din webside. Da kan du bli hacket og få problemer. Disse utfordringene har du ikke i de andre systemene, da du ikke kommer så langt inn i programmet. Så det setter både muligheter og begrensninger. Bruker du WordPress så ta sikkerhet på alvor. Det er alt for mange som har hatt en nevø som har laget websiden for noen år siden og ikke oppdatert noe i ettertid. Er du en av de bør du søke hjelp til oppdatering. 


Er du usikker på hva du bør velge, så ta en prat med oss. vi kartlegger mulighetene ut fra dine ønsker. Ønsker du å satse profesjonelt så finnes det også muligheter hos begge. Vi tilbyr også webmaster som kan hjelpe deg uansett hvilke plattform du velger. En webmaster blir som en ansatt, men rimeligere for bedriften. 

Skal du satse profesjonelt på internett, så ligger kostnadene i drift av webside, samt penger til markedsføring på Google og Sosiale Medier. Det er ikke lett å gi et budsjett her, men tenker du på 2000 kr. pr. mnd. så tenker jeg det mangler fort en null. Men samtidig så er markedet enormt så inntjening kan raskt bli 10-gangen. Da kaller vi det en investering istedet for en utgift.    


4 visninger
spanish.png
norsk.png
american.png
Wikang Filipino

Sede principal:

Chr. H. Blomsgate 14

3725 Skien - Norway

Mail: post@globalwebpartner.com

Teléfono: +47 9795 6353

  • Facebook
  • whatsapp_PNG15
  • YouTube
  • Instagram
PÓNGASE EN CONTACTO CON NOSOTROS

Sede en Europa:

Aguilar de Campoo

 - España

Mail: europe@globalwebpartner.com

Teléfono: +34 979 129 518

Sede en Norte América:

5116 crafty drive 13 Louisville, Kentucky

- USA

Mail: america@globalwebpartner.com

Teléfono: +1 (502) 322-2439

(Atención horario de oficina)

© 2020 by Global Web Partner