Optimalisert webside

Webside optimalisert for Google og markedsføring på sosiale medier Når vi produserer en webside, så ser vi på hvem som skal ha websiden og hva bedriften ønsker med den.


Google har et mål for øye - å gi sine besøkende det beste alternativet, når de søker etter produkter og tjenester. Derfor er det viktig at din webside er synlig for Google med relevant innhold og at alt er lesbart for den store søkemotoren Google. Her slurves det av mange. Noen fordi de ikke vet og av andre fordi de ikke gidder å ta det på alvor. 

(Men Google straffer de alle sammen - enten de har gjort det med vilje eller ikke. Mange nettsider blir satt bakerst i køen - da de ikke har levert websiden slik Google trenger det.) Er du i et yrke hvor du ofte er på farten? Eller ønsker god kontroll på hva som skjer online i ditt firma? 


Da har vi en perfekt løsning for deg. I våre webside løsninger kan du få med et CRM system

Det gir deg ikke bare kontroll på design, søkemotor optimalisering og innhold på websiden. Det gir deg også oversikt over alle dine kunder, henvendelser, support, bestillinger, kampanjer og mye mer. 

Her kan vi bl.a sette opp nyhetsbrev i januar, som blir sendt ut på dato i løpet av hele året. Da får du jobbet effektivt. Du vet at kampanjer starter på eksakte datoer og du har muligheten til å sette fokus på det arbeidet som venter deg - når du har det travelt. Du slipper å tenke på hva du skulle ha gjort, når du ikke har tid. 

Har du dårlig tid til å følge opp kunder som ikke ble med i første omgang?

Systemet jobber for deg her også. Kanskje det er kunder som ikke har handlet på din nettbutikk din på lang tid. Gi de en 20% kampanje eller minne de på at det er behov for påfyll. Møtte de ikke opp på planlagt møte hos deg? Gi fremtidige møter en reminder til dine kunder dagen før. Det ligger i systemet. 

For travelt til å følge opp fakturering? 

La systemet fortelle deg når det er på tide å sende faktura. Du får en påminnelse om du utsetter det. Systemet jobber for deg 24/7. 

Cash in front - en sunn økonomi i en hektisk hverdag.

Driver du alene og behandler folk? Hva med å la folk bestille time online, så betale for den og deretter komme til behandling. Da kan du konsentrere deg om å behandle og la systemet jobbe for deg som en kontordame. Vi setter opp timebestilling, legger inn de forskjellige tjenestene besøkende kan velge i mellom og eventuelt om det er flere behandlere. Du slipper å ta telefonen under arbeid, du slipper å forlate en kunde fordi du må ut i resepsjonen å ta imot nye kunder som ønsker å bestille time. Alt kan gå automatisk. 

Det beste med det er at alle som kommer til timen sin har allerede betalt. Skulle du har kunder som får faktura, så gi de en tilgang som kontant kundene ikke har. 

Support døgnet rundt - en service folk setter pris på.

Sett opp en chatte tjeneste som er åpen døgnet rundt eller i din arbeidstid. Velg selv når du ønsker å betjene den og når den skal kjøre automatikk. Det kan være at du ønsker å betjene den fra kl. 08 - 16 med lunsj pause kl. 11 - 12. De som henvender seg i pausen eller etter arbeidstid vil få instruks automatisk på chatten om hvordan de skal gå videre. Er det saker som du må håndtere for de besøkende, så ligger all korrespondanse og venter på deg i systemet. Der kan du også gå tilbake i tid for å lese historikk på kunden. Du får full oversikt, samt meget god kontroll på sakene og kunde får god service.  

Et alternativ til dette er å leie inn en Web-Master som vet hva som må til og som kan bygge opp websiden til å bli et eldorado for søkemotorene. Det tar tid, men når det er gjort, så har du det på internett for evig. Det blir ikke borte fordi du avslutter kontrakten med Web-Masteren. Da har du investert i fremtiden. Da har du gjort de grep som retter søkemotorenes øyne mot din hjemmeside når folk søker etter produkter og tjenester, som du leverer.  Dette er under våre skreddersydde webpublikasjons - løsninger.


 

3 visninger
spanish.png
norsk.png
american.png
Wikang Filipino

Sede principal:

Chr. H. Blomsgate 14

3725 Skien - Norway

Mail: post@globalwebpartner.com

Teléfono: +47 9795 6353

  • Facebook
  • whatsapp_PNG15
  • YouTube
  • Instagram
PÓNGASE EN CONTACTO CON NOSOTROS

Sede en Europa:

Aguilar de Campoo

 - España

Mail: europe@globalwebpartner.com

Teléfono: +34 979 129 518

Sede en Norte América:

5116 crafty drive 13 Louisville, Kentucky

- USA

Mail: america@globalwebpartner.com

Teléfono: +1 (502) 322-2439

(Atención horario de oficina)

© 2020 by Global Web Partner